Hallå och hej!

Välkomna till min hemsida, jag heter Scott och kommer ursprungligen från England men har bott i Sverige i Snart 30 år. Kom hit när jag var 8 år så min svenska är fläckfri 😉

Jag tycker det är onormalt roligt att städa, diska och tvätta därav mitt lustiga namn på hemsidan!

Vad kommer du få läsa om här?

Ja du, jag har ett mycket stort intresse för träning. Sportade riktigt mycket som liten och sen har det bara blivit mer och mer varje år känns det som. Jag började med brottning som sjuåring i England, men det var först när jag kom till Sverige som jag blev lite mer seriös.

Utöver det har jag även spelat fotboll, innebandy och basket. På senare år har jag blivit allt mer intresserad av kost och styrketräning och du hittar mig på gymmet cirka 6 dagar i veckan! Målet är att bli så stark som möjligt, det är kul!

Arbete

fattigdom

Jag brinner för mitt arbete och kommer säkert att skriva om det också ibland! Jag utbildade mig vid Stockholms Universitet där jag läste Globala studier/Geografi. Jag sitter nu på en liten konsultbyrå där vi extern jobbar med att utveckla och hjälpa U-länder. Några gånger per år är jag även iväg till länderna vi jobbar med för att på plats få bättre överblick. Ofta jobbar vi mot afrikanska länder, men även fattiga länder i Asien och Sydamerika kan vara aktuella.

Några olika saker på vår agenda:

  • Förbättra jordbruket så de kan få mer avkastning från sina marker
  • Få mer barn att gå i skolan
  • Utveckla infrastruktur

Anledningen till att jag startade denna lilla sida är för att det känns som att snart alla har en plats på internet. Om jag kommer att vara väldigt aktiv här eller inte kan jag icke säga nu. Jag tar det som det kommer helt enkelt! Min email hittar du här.

Må gott så länge så hörs vi!